mug printing malaysia

Mug printing online murah – Shah Alam, Malaysia

* Luar Shah Alam pun boleh buat tempahan. Kami akan hantar guna poslaju atau bas.

mug printing malaysia

Assalamualaikum dan apa khabar kepada anda. Terima kasih kerana singgah ke sini.

Sekiranya anda mencari servis printing mug yang berkualiti pada harga yang murah, anda berada ditempat yang betul. Kami di MH Print mempunyai servis design dan cetak mug dalam kuantiti yang kecil hinggalah besar.

Harga kami mengikut kuantiti tempahan. Lebih banyak mug yang anda ingin cetak, lebih banyak diskaun yang mampu pihak kami beri.

======================================
BERAPA HARI TEMPAHAN MUG KAMI AKAN SIAP?
======================================

Memandangkan mug anda dicetak oleh team MH Print, kami boleh siapkan tempahan mug anda dalam tempoh 3-5 hari sahaja. Sekiranya anda ingin tempah dalam jumlah yang besar, kami mempunyai staf sambilan yang akan turut sama berusaha menyiapkan tempahan anda.

Untuk pastikan mug yang kami cetak tahan lama, kami hanya gunakan material printing yang berkualiti dan kemudian kami panaskan material tersebut pada mug pada suhu dan teknik yang betul.

cetak mug shah alam

==============================
PENGHANTARAN LUAR SHAH ALAM
==============================

Sekiranya anda tinggal di luar Shah Alam, kami boleh menguruskan penghantaran menggunakan poslaju atau sekiranya hendak lebih jimat, kami boleh gunakan bas. Penghantaran menggunkan bas lebih murah tetapi anda perlu bersiap sedia di stesen bas untuk pickup mug tersebut lah.

Untuk buat tempahan, anda boleh sms/whatsapp/call wakil jualan kami Rudy di 016-3440909 untuk berbincang.

.
.

Di bawah ini ialah contoh-contoh mug yang kami pernah hasilkan. Ada mug untuk majlis perkahwinan, mug untuk event, dan juga mug untuk suka-suka. Mug suka-suka ni biasanya pelanggan order untuk dihadiahkan kepada orang tersayang.

cetak-mug-birthdaymug online

mug printing murah cetak mug malaysia

Hubungi kami sekarang untuk tempah mug berkualiti pada harga yang murah.

Call/whatsapp 016-3440909 (RUDY) untuk respon pantas.

Leave a Comment